Opening Qeske
praktische informatie

22.09.2023
Wiebachstraat 77A, 32, 36, 38 en Locht 42C1 en 44

Programma

14.00-15.00 uur: Inloop
15.00-17.00 uur: Presentaties
17.00-18.00 uur: Officiële opening

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van het Qeske Q1 terrein.

Parkeren

U kunt de auto parkeren op het parkeerterrein voor de Decathlon Kerkrade.

Programma & plattegrond

Deze week is het zo ver!

Vrijdag (22 september) vindt de officiële opening van Qeske Kerkrade Q1 & Q2 plaats. Er zijn ongeveer 400 aanmeldingen. Het leeft binnen de regio en daar we zijn erg trots op!

De ondernemers hebben de laatste weken hard gewerkt om er voor u iets interessants en moois van te maken. We hebben dit event voor u georganiseerd in de vorm van een (vak)beurs waarbij elk bedrijf in de ontvangstruimte een eigen stand heeft. Bij de ingang ontvangt u een badge en onder het genot van een hapje en een drankje kunt de eerste indrukken opdoen en netwerken met de overige gasten. Het wijst zich vanzelf!

Bij elke afzonderlijke bedrijfslocatie en andere interessante punten op ons terrein staan voor u diverse activiteiten, zoals bedrijfs-, productpresentaties en testopstellingen, voor u klaar. We kunnen verklappen dat elke stand en locatie de moeite van het bezoeken meer dan waard is.

Neemt u gerust al eens een kijkje op onze plattegrond.

Parkeren

U kunt de auto parkeren op het parkeerterrein voor de Decathlon Kerkrade. De looproute vanaf de parkeerplaats naar het Qeske Q2 terrein hebben we voor u gemarkeerd op een tweede plattegrond. Hoewel RODA JC in de avonduren voetbalt, zal het (zeker vóór 17:00 uur) geen probleem zijn om de auto op de boulevard kwijt te komen.

Praktische informatie

Indien u met de gedachte speelt een cadeau mee te brengen, kunnen wij u verzekeren dat uw bezoek voor ons al meer dan voldoende waarde heeft.
Mocht u desondanks toch iets willen doen of geven, kunt u wellicht iets betekenen voor onze Qeske community. U kunt via deze site op de hoogte blijven of via deze link met verdere informatie een donatie doen.