Opening Qeske
Kerkrade Q1 & Q2

22.09.2023
Wiebachstraat 77A, 32, 36, 38 en Locht 42C1 en 44

Vrijdagmiddag 22 september vindt de officiële opening van Qeske Kerkrade Q1 & Q2 plaats. De hele campus rond Wiebachstraat 77A, 32, 36, 38 en Locht 42C1 en 44 staat in het teken van deze opening en opendag.

Er zijn diverse activiteiten zoals rondleidingen door het campusgebied en elk bedrijf geeft een kijkje in de keuken en presenteert zijn projecten en producten op hun eigen creatieve en deels interactieve wijze waarbij duidelijk wordt dat de samenwerking tussen de bedrijven een unieke synergie oplevert.

Wat 7 jaar gelden begon met de sleutel van een van de torentjes op de RODA boulevard en de vraag en opmerking van de gemeente ambtenaar;
“Wat gaan jullie hier doen en dat mag hier waarschijnlijk niet”
en ons inmiddels voor Qeske iconisch en historische antwoord:
“Dat weten we nog niet, maar het wordt wel mooi”,
transformeerde thans – ondanks dat de profielkeuze een andere bestemming bepaalt – van grijs eendje tot mooie zwaan.

Na jaren van bouwen en verbouwen willen we jullie graag laten zien hoe ons ecosysteem werkt en een voorbeeld kan zijn voor een nieuwe betekenisvolle economie, waarbij kleinschalige economische community’s nauw met elkaar samenwerken, van elkaar leren en voor elkaar zorgen.

Wij nodigen u van harte uit voor deze geheel verzorgde en innoverende vrijdagmiddag. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

De open dag wordt georganiseerd door SAC Nederland, DCPower4C, PCiD, RRU 3D Service, Simpelgoed, Centio, Schmeisser Electronics, 42Project, Pcdata bv & Stichting Qeske.

Praktische informatie

Aanmelden
Graag (het aantal personen) aanmelden via de link. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

Parkeren
U kunt de auto parkeren op het parkeerterrein voor de Decathlon Kerkrade.

Programma

Vanaf het parkeerterrein voor de Decathlon wordt de korte looproute naar het hoofdcampusterrein Wiebachstraat 36/38, Locht 42C1/44 aangegeven, waar u wordt ontvangen.

14.00-15.00 uur: Inloop
15.00-15.30 uur: Welkomstwoord
15.30-17.00 uur: Rondleidingen & Presentaties bedrijven
17.00-18.00 uur: Officiële opening (surprise)

Aanmelden

Evenement is afgelopen.