Qeske mondmaskers

Vraag jij je ook af of een mondmasker wel tegen het virus beschermt? Vind je de gedachte achter een anderhalve meter maatschappij behoorlijk eng? En ben je zelf niet eens zo bang om besmet te worden, maar zou je het wel verschrikkelijk vinden om ander te besmetten? Misschien is deze versie van QESKE wel iets voor jou!

Het vertelt dat je geen meeloper bent. Dat je vragen durft te stellen. Dat je regels volgt maar ze nooit gebruikt om je achter te verschuilen. Dat je niet bang bent voor het maken van persoonlijke keuzes en altijd bereid om de gevolgen hiervan te aanvaarden.

Mondmaskers van QESKE verbergen je mond, maar nooit je stem!

Onze mondmaskers zijn gemaakt van lichtgewicht elastisch polyester dat aan beide kanten is gecoat, zodat het vocht tegenhoudt terwijl het 100% ademend blijft. Het is op 90 graden wasbaar, zodat het vaker kan worden gebruikt.

Kies uit twee modellen

Het masker heeft een ideale pasvorm en twee slitjes op de plekken van de oren. Door het elastische materiaal kan het masker snel op- en afgezet worden.

De buffkes kunnen ook als sjaaltje worden gedragen. De speciale ademende stof beschermen tegen de hete zon en houden je lekker warm als het koel begint te worden.

Beginnen

1. Maak een eigen ontwerp
Download de template en maak een eigen ontwerp in Adobe Illustrator. Geef je bestelling door aan mondmaskers@qeske.nl en vermeld duidelijk je naam, adres en het aantal maskers van welk type je wilt hebben. We sturen jou een template die je zelf mag bewerken en een rekening. Na ontvangst van je ontwerp en het verschuldigde bedrag gaan we aan de slag. De levertijd is max. 3 dagen.

2. Kies een ontwerp van een van onze top designers
Plaats je bestelling in onze Qeske shop.

3. Kies een van onze top designers en ga met hem aan de slag
Geef je keuze voor een designer door aan mondmaskers@qeske.nl en vermeld duidelijk je naam, adres, de naam van de designer en je telefoonnummer. De designer zal contact met je opnemen.

Qeske designers

Predrag Koncar

Mariusz Slawinski